Persoonlijke
coaching
op afstand

Bij persoonlijk coaching komt u, op afspraak, met uw coachingsvraag bij mij. Samen formuleren we uw hulpvraag. Daarmee gaan we aan het werk om tot uw persoonlijke oplossing te komen. Lees hier meer...>
 
 

Massages
van
Tuzayly

Massage is een hele fijne manier van koestering voor jezelf en een moment van zachte aandacht. Ook is het een prachtige manier om thema`s die in het fysieke lichaam verankert zijn, of die moeite hebben om los te komen uit je lichaam, aan het stromen te brengen. Lees hier meer...>
     
 

Wandelcoaching

Dit kan al vanaf één persoon afgesproken worden.
Lees hier meer...>
 
 

Persoonlijke coaching
in mijn praktijk

Bij persoonlijk coaching komt u, op afspraak, met uw coachingsvraag bij mij. Samen formuleren we uw hulpvraag.
Lees hier meer...>
 
 

Persoonlijke coaching via e-mail

U bent al bezig met uw persoonlijke ontwikkeling, maar merkt dat u wat extra motivatie kunt gebruiken. Speciaal voor u biedt Tuzayly persoonlijke coaching op afstand via e-mail.

Persoonlijke coaching op afstand biedt reflectie en verdieping. U kunt rekenen op deskundige adviezen die u helpen inzicht te krijgen, doelen te stellen en te behalen. Door uw gedachten op te schrijven in een e-mail, helpt u uzelf om zaken helder te krijgen. Bovendien kunt u het (later) rustig nalezen en op u in laten werken.

Bepaal zelf uw tijd en tempo
U werkt aan uw persoonlijke verandering wanneer u dat wilt. Ongehinderd door kantoortijden of reistijd. In een ‘verloren’ half uurtje creëert u persoonlijke diepgang en ontwikkeling. Of u reserveert juist extra kwaliteitstijd om rustig na te denken en uw gedachten te formuleren

Voor wie?
Niet alle coachvragen zijn geschikt voor coaching op afstand. Dat komt omdat de interactie alleen bestaat uit het geschreven woord. Hierdoor mist u, en ik, dat we elkaar in de ogen kunnen kijken. Ook ontbreekt de communicatie van het lichaam. Lichaamstaal ondersteunt, soms onbewust, uw woorden. Daarnaast moet u het leuk vinden om regelmatig een e-mail te schrijven en te ontvangen. Is dit allemaal niet het geval, dan is persoonlijke coaching in mijn praktijk wellicht meer iets voor u.

Hoe werkt het?
Coaching of afstand is persoonlijke begeleiding op maat gemaakt voor uw situatie. Misschien wilt u een rustig traject met meer reflectiemomenten? Of bent u juist op zoek naar een intensieve begeleiding in een korte periode? Beide kan. Uw e-mail beantwoord ik in principe op werkdagen binnen 24-48 uur.

Begin nu
Stuur een e-mail naar info@tuzayly.nl met daarin uw verzoek voor coaching op afstand en in het kort wat uw coachvraag of de persoonlijke aanleiding is. Vervolgens ontvangt u een elektronisch intakeformulier. Ook maken we afspraken over de onderlinge verwachtingen, de frequentie van het e-mailcontact en de kosten. Nadat u een opdrachtbevestiging ondertekend retour gestuurd heeft en de kosten voor de eerste sessie zijn voldaan, start de persoonlijke coaching op afstand. Kosten per e-mailsessie zijn € 40,-. Incl. 21% BTW.

Wilt u mij eerst ontmoeten voordat we de coaching op afstand beginnen? Dat kan uiteraard ook.

 
 

Massages van Tuzayly

Massage is een heel fijne manier van koestering voor jezelf en een moment van zachte aandacht. Ook is het een prachtige manier om thema`s die in het fysieke lichaam verankert zijn, of die moeite hebben om los te komen uit je lichaam, aan het stromen te brengen.  

Edelsteenmassage
Een edelsteenmassage is een unieke ervaring, mooi, zacht en heel persoonlijk.
Zo uniek als jij bent zo zal de massage precies op jou afgestemd plaatsvinden. Door de vele verschillende kristallen kan elke massage weer anders zijn, als je veel stress ervaart zal de kristalkeuze hierop gericht zijn, als je veel lichamelijke pijn hebt zal de keuze van de kristallen erop gericht zijn de pijn te verminderen en de oorzaak te helen. Edelstenen staan al eeuwenlang bekend om hun geneeskrachtige werking, ze geven energie en brengen het lichaam in evenwicht. De edelstenen activeren het zelfherstellende vermogen van het lichaam, stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Behalve dat een edelsteenmassage heel ontspannend werkt worden er ook blokkades opgespoord en opgeheven. Een massage met edelstenen is bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van stress, een jachtig bestaan, moeilijke periodes zoals verdriet, rouw, ziekte, e.d. Vaak voel je dan onrust, angst, boosheid, een onveilig gevoel of onzekerheid. Een edelsteenmassage kan helpen om deze klachten te verminderen en zelfs op te heffen. Voor jou persoonlijk  wordt er bepaald welke stenen nodig zijn om een zo’n optimaal mogelijk effect te behalen want, je bent immers uniek. Maar ook een kristalmassage gewoon omdat het fijn is is zeker de moeite waard, de kristallen verkwikken je en geven je een fris en weldadig gevoel, de aanraking van de kristallen met de huid is heerlijk en koesterend, een lekker verwenmoment.
Kosten 30 minuten € 36 ( rug behandeling )
Kosten 50 minuten € 56 ( iets uitgebreidere behandeling )
Kosten 60 minuten € 66 ( uitgebreide lichaams behandeling )
Kosten 90 minuten € 96 ( gehele lichaams behandeling )

Hotstonemasage
Een Hotstonemasage is een heerlijke en vooral ontspannende massage met warme basaltstenen. Het werkt weldadig voor de spieren en is daarnaast aangenaam, koesterend, verrassend en harmoniserend.
Het helpt afvalstoffen af te voeren en draagt bij aan de ontgifting van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.
Kosten 50 minuten € 55 ( iets uitgebreidere behandeling )
Kosten 75 minuten € 80 ( uitgebreide lichaams behandeling )
Kosten 90 minuten € 95 ( gehele lichaams behandeling )  

Lomi Lomimassage
Een Lomi Lomimassage is een rustige ritmische massage, gericht op ontspanning en genezing. Lomi Lomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven. Het lichaam ervaart liefdevolle aanraking, wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme.
Kosten 50 minuten € 56  ( rugzijde behandeling )
Kosten 90 minuten € 96  ( gehele lichaam )  

Metamorfosemassage
Een Metamorfosemassage is een zeer zachte massage van het hoofd, voeten en handen. Het brengt je in een diepe ontspanning. Daarnaast kan het verborgen trauma`s zichtbaar maken, losmaken en opruimen. Metamorfose staat voor de innerlijke veranderingen die het gevolg kunnen zijn van deze massage. Van te voren is niet te zeggen wat er zal gebeuren, want elk mens is uniek en reageert anders. Sommige voelen zich geactiveerd, anderen juist erg ontspannen, of allebei. Er kunnen oude herinneringen of emoties naar boven komen die een dag of twee kunnen aanhouden. Dit is een natuurlijk onderdeel van het proces om oude patronen ter sprake te brengen en om deze te verwerken. Het is dus niet iets om bang voor te zijn. De veranderingen vinden altijd plaats op een manier die bij u past, en die u aankunt. Veel mensen merken een positieve verandering in de manier waarop ze het leven zien en hoe ze zich voelen. Ze voelen zich van binnen sterker.
Kosten 75 minuten € 81 ( deelbehandeling )
Kosten 90 minuten € 96 ( volledige behandeling )

 

 
 

Wandelcoaching

Dit kan al vanaf één persoon afgesproken worden.
Kosten voor een privé wandeling: € 78 per uur inclusief 21% btw
Wilt u meer informatie? Vraag dan via e-mail de digitale folder aan.

   
 
 

Persoonlijke coaching in mijn praktijk

Bij persoonlijk coaching komt u, op afspraak, met uw coachingsvraag bij mij. Samen formuleren we uw hulpvraag. Daarmee gaan we aan het werk om tot uw persoonlijke oplossing te komen. Wanneer u een afspraak wilt maken om uw veranderingsproces in gang te zetten, klik dan hier om een mailtje te sturen. Ik werk zowel met kinderen, volwassenen als bedrijven.