Mijn levenspad bood me tal van uitdagingen en thema’s. Ik ben geboren in 1965. Als kind al merkte ik dat ik emoties van anderen makkelijk oppikte. Te makkelijk. Ik werd er letterlijk ziek van. Dankzij een zoektocht naar antwoorden, veranderde mijn wereld. Ik voel me nu eindelijk als mezelf: liefdevol en krachtig.

Mijn persoonlijke levenservaring zet ik sinds eind jaren negentig ook in bij kinderen, volwassenen en bedrijven. Ik begeleid een persoonlijke zoektocht naar antwoorden. Dit vind ik iedere keer een feestje om te doen.

De natuur is voor mij een grote bron van inspiratie. Ik houd erg van kristallen. Kristallen hebben een oerkern, ze worden in de natuur gefabriceerd en zijn stuk voor stuk uniek. De authenticiteit en de kracht van de natuur fascineert me. Daar haal ik mijn inspiratie uit, naast natuurlijk mijn gezin en onze twee poezen.

Om u altijd zo optimaal mogelijk te begeleiden, blijf ik mezelf ontwikkelen. Ik werk op holistische wijze en gebruik daarbij technieken uit verschillende opleidingen en stromingen. Ik ben opgeleid tot natuurgeneeskundig zorgverlener, coach, healer, reader, kristaltherapeut, bewustwordingcoach en ascentie therapeut. Daarnaast heb ik kennis van meditatie, aura’s, chakra’s, energie, ademhaling en klank. Eerder werkte ik als kraamverzorgster en op het consultatiebureau. Ook heb ik het HBO-diploma medische basis kennis bacholor behaald.