Ik ontvang graag uw reactie op de sessies die u bij mij hebt gevolgd. U kunt me een e-mail sturen via: info@tuzayly.nl
Dan zorg ik dat uw tekst hieronder geplaatst wordt.

Hier dit is voor jou.
Ik heb Merci chocolade voor je gekocht.
De reclame van Merci was op de TV, en een vriendinnetje waar ik samen mee keek vroeg aan me: “aan wie denk jij als je deze chocolade aan iemand zou geven”
En toen dacht ik meteen aan jou.
Alsjeblieft.

M


Als je me masseert dan masseer je mijn huid maar je raakt me aan van binnen.
A

Jeetje ik masseer zelf ook in de salon, Ik heb echt goed opgelet tijdens de massage, wat kan jij dit goed zeg!
E

In het alles en het niets beweeg ik
op alle lagen en op alle vlakken.
Dit onder het licht van het Universum
In het Nu
Er is een kracht die mij steunt
Er is een kracht die mij tegenwerkt
De kunst van het leren voelen en de keuzes die daar uit voortvloeien mogen mij terugbrengen naar wie ik ben.
En uiteindelijk naar wat ik ben..

Stef


Ik gun echt iedereen een `Diana`

M

Diana thanks for all the work and guidance you have provided to me over the years. I have used many other healing services and you are the only one who really gets to the core of the issue I want to address. There’s always a significant change. Remember the time you did a family healing on me and my estranged brother and father initiated contact within a week. I wasn’t expecting that or asking for that, but it sure was lovely and we are still in constant contact years after. I have grown and developed so much, I’m not at all the same scared and troubled soul who came to you years ago. I’m a confident and aware and loving being interacting with all the energies in a conscious way.
Tim

Als men mij zou vragen: ‘ Bedenk eens een leuk stukje voor Diana’, zou ik alleen kunnen aangeven, dat het woord “bedenken” daar niet in thuis hoort. Ook al, omdat het in mijn optiek het gevoel geeft, zomaar even iets uit mijn duim te moeten zuigen, waardoor het stukje meer gaat dienst doen als bladvulling.
Niet dus! Integendeel. Dat is nu net niet het gene, zoals sessies bij haar gaan, althans dat is mijn ervaring.
Diana heeft de hebbelijkheid, een ontmoeting met haar absoluut niet gewoon te laten zijn. Ze brengt je wat, namelijk een confrontatie met jezelf , zelfrealisatie dus!
Probeer het eens, zou ik zo zeggen!!

Groeten,
Ad


Ik heb het gevoel dat ze mijn leven weer op de rails zet naar waar het in het leven allemaal werkelijk om gaat: de essentie!

Groet,
Els


Diana is de eerste ' therapeut' die me in mijn kern heeft geraakt. Iemand die ervoor zorgt dat ik eindelijk durfde te zeggen en te denken wat huisde in de diepte van mijn 'zijn'. Open eerlijk en op een manier die heel confronterend was. Maar op een goede manier. Van de meerdere mensen die ik heb gesproken is Diana de eerste die echt samen met mij werkt aan een beter inzicht in mezelf en waar ik heen ga in deze wereld. Ik ben nog niet klaar, maar ik ben haar, en mezelf!, dankbaar. Daarnaast is het gewoon een heerlijk nuchtere vrouw die mijn taal spreekt...

Ilona


Omdat ik al jaren erg moe ben, ga ik naar Diana toe.
Ik heb eerst allerlei andere dingen geprobeerd. O.a. ijzertabletten, B12 injecties, een speciaal dieet enz. Ook ben ik bij een internist geweest en die zei dat de vermoeidheid tussen mijn oren zat. Dit maakte mij toen erg boos.
Nu ik al een tijdje onder behandeling ben bij Diana merk ik dat het inderdaad voor een groot deel tussen mijn oren zit, maar bij haar word ik met respect behandeld. Het voelt heel anders dan bij de internist. Ik leer bij haar om anders naar dingen te kijken en ik leer anders met dingen om te gaan. Wat ik als zeer prettig ervaar, is dat zij mij praktische tips geeft die ik makkelijk toe kan passen in mijn dagelijks leven. In de sessies praten we altijd eerst over hoe het sinds de vorige sessie is gegaan. We bespreken dan wat er goed ging en wat er minder goed ging.
Als er dingen niet goed gingen, bekijken wij op zo'n moment wat ik er kan doen om het toch weer op te pakken. Daarna doen we dan een visualisatieoefening. Als we daar mee bezig zijn gaat zij ook op energetisch niveau met mij aan de gang.
Al met al vind ik het een zeer fijne behandeling. En wat natuurlijk het aller belangrijkste is... het werkt!! Ik ben zeker nog niet topfit, maar ik voel mij zoveel beter als toen ik bij haar kwam. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat ik me weer helemaal goed ga voelen!

groetjes
Barbara
ps bedankt nog voor de mooie steen die ik van je gekregen heb. Ik ben er erg blij mee!!


‘Door mijn echtscheiding en de gebeurtenissen die ik tot nu toe beleefd heb, kwam ik in een web terecht waar ikzelf niet meer op eigen uit kon komen.
Diana helpt me hierbij, ze geeft me inzicht in mezelf, zodat ik de dingen weer helder en in perspectief kan zien. Daarnaast reikt ze me handvaten aan waarmee ik verder kan. Ik ervaar de behandelingen bij Diana als zeer positief, en neem duidelijke verschillen waar.’

Renske

‘Diana heeft me gevraagd een stukje te schrijven voor haar eerste website. ‘José, geef eens aan hoe jij het ervaart.’ Ik heb geprobeerd om dat wat ik voel tijdens de sessies bij Diana onder woorden te brengen.
Je kunt je voorstellen dat er in je leven pittige situaties voordoen, of er zijn situaties waarbij je niet weet hoe je verder wil. Wat je bij Diana aangereikt krijgt is op een heel andere manier te kijken (en te ervaren) naar de situatie, waardoor er mogelijkheden ontstaan om vanuit rust en een innerlijk weten, wat te doen, te handelen in plaats van in blinde paniek iets te gaan doen of juist niet te doen. Dit geeft mij enorm veel rust en vertrouwen in het leven.

Ik merk dat ik mezelf enorm vervuild had en nog steeds heb met allerlei ideeën over mezelf, anderen, de wereld en noem eigenlijk alles maar op. Nu ik al wat langer met dit proces bezig ben merk ik dat niets is wat het lijkt, maar vooral projecties zijn van wat ik denk dat het is. Deze patronen van denken, doen en dus daarnaar handelen, worden stukje bij beetje nu door mij doorzien. Dan ontstaat de mogelijkheid om het patroon af te breken, en net zoals een oud huis wat gesloopt gaat worden, de brokstukken af te voeren. In dit stuk van inzicht, afbreken en afvoeren kan Diana je helpen. Maar weet wel dat je het voor het grootste deel zelf moet doen. Ze geeft je handvaten en helpt daar waar het kan/mag.

Hiervoor gebruikt ze allerlei verschillende technieken, maar ik zou zeggen laat je verrassen en ervaar het zelf. Want ik kan er een leuk stukje over schrijven, maar het blijft mijn interpretatie op wat er op dat moment gebeurd, dit kan door jou weer heel anders ervaren worden. Laat het je gebeuren.’

José


Diana leert me de patronen te zien waar ik in vast zit en helpt me ze helder te krijgen en vervolgens los te laten. Patronen die mij belemmeren mijn leven volledig en vanuit liefde te leven.

Een bewustwordingsproces waardoor het leven echt wordt. De mist wordt opgetrokken. Ik groei door uitdagingen aan te gaan en sta soms verwonderd naar mezelf te kijken.

Diana laat me de dingen zien zoals ze zijn en niet zoals ik denk dat ze zijn. Ze zijn niet goed of slecht, niet mooi of lelijk.
Ze ZIJN eenvoudig. Vaak is dit een verstandelijk begrijpen, maar steeds vaker een innerlijk weten. Dan voel ik dat het waar is en bevind ik mij in het hier en nu. Ik kreeg een kaartje met een gedicht erop. Het gedicht is van Peter Geraedts en het heet:

METAMORFOSE
Degene die ik was
ben ik niet meer.
Degene die ik ben
blijf ik niet
en die ik word
verdwijnt.

In deze verandering
besta ik.
Vergetend.
Bewustwordend.
Verlangend.

Arina


'Ik heb Diana leren kennen als een warme persoonlijkheid. Dankzij haar unieke begeleidingstechniek durf ik weer te zijn wie ik eigenlijk al was!'
Monique


Ik heb al diverse jaren behandelingen, mijn ervaring is dat iedere behandeling een andere ervaring is wat mij meer inzichten in mij zelf geeft maar uiteindelijk je zelf er mee aan de slag moet met deze hand reikingen.
Andre

Woorden,
Ontdekken wat er allemaal bestaat. Gezien of niet, weten dat er is.
Luisterend naar woorden die al dan niet gesproken mij de andere plaatsen hebben laten zien.
Woorden, beelden die mij laten beleven wat het betekent om het unieke en onlosmakelijk deel van die ruimte te zijn die ontdekt mag worden als ik er voor kies om te ervaren.
Als denker beslist niet gemakkelijk om het vertrouwde los te laten, het kind zijn achter me te laten door het geschenk van de kennis. Aangereikt gekregen door de oplaaiende
vonk die in mij smeult.

De keren dat ik waar mocht nemen, helderder in m’n geest dan mijn beeld in een spiegel, keuzes makend afgaand op het gevoel van het diepste innerlijk, zichtbaar, voelbaar gemaakt door jouw afstemming om mij tot hulp te zijn. Tasten in onbeperkte universums met een onbeperkte essentie.
Het alles, geboren in die milliseconde die we niet hoeven te begrijpen, en het niets hebben me gemaakt tot wie ik worden mag.
Als keuze, mijn gevonden graal. Weten dat zelfs de woorden trilling zijn.
Stef